Merr flakë pika e grumbullimit të makinave

62

Me ikjen e vranësirave dhe motit të freskët dhe rikthimin e vapës, duket se kanë filluar edhe zjarret. Ditën e sotme një zjarr i madh ka rënë në një pikë grumbullimi skrapi e varrezë makinash. Zjarri ka rënë në afërsi të rrugës “Tiranë-Ndroq” në dalje të Kombinatit. Nga flakët dalin shllunga të mëdha në ngjyrë të zezë.