Makina përplas fëmijën në Elbasan, i mituri në gjendje të rëndë në spital

60

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Elbasan.Një fëmijë është përplasur nga makina dhe ka përfunduar në gjendje të rëndë në spital.Ngjarja ka ndodhur në kryqëzimin e Cërrikut.Nuk dihet mosha dhe identiteti i fëmijës.