Levë kokës zyrtarit të Ministrisë, reperi i njohur kërkon falje publikisht

239
Një javë më parë u bë publike lajmi që reperi Don Arbas kishte dhunuar dhe goditur me levë hekuri një zyrtar të Ministrisë në Prishtinë.
Ky lajm u mohua nga motra e tij, Arta Bajrami e cila jo vetëm e mohoi por edhe doli garant se vëllai ishte më të gjatë gjithë kohës.
Por vetë Don Arbas e ka pranuar ngjarjen duke kërkuar falje punlike.
“Një incident që ndodhi para ca ditëve m’boni personazh të Portaleve, unë kurr skam qënë njeri i dhunës as të përflitem për keq, përkundrazi jam marrë me dicka që është larg dhunës dhe afër cdo parimi njerëzor dmth me ART. Dhe si artist u ndjeva keq për atë që ka ndodhur pa marrë parasysh fajtorin gjej rastin ti kërkoj ndjesë publike Dr Ilir Tolaj’t me të cilin u konfliktova, ky konflikt ishte dicka sekondare dhe ndodhi ajo që ndodhi, zdua të zgjatem thjesht dua të sqaroj opinionin publik që kjo që ndodhi nuk ka të bëje me personalitetin dhe karakterin tim . Falëminderit të gjithve për mirkuptimin”, shkruan Don Arbas.