LAMTUMIRË KRYEKOMISAR!

434
Sigal

Lamtumirë Kryekomisar! Vepra jote nuk do të vdesë kurrë’, ishin fjalë që kolegë dhe miq thanë mbi arkivolin ku shtrihej trupi i shefit të komisarit  të Shijakut, Adem Tahiraj, 49-vjeç. Nën muzikën funebre në sallën e Shtëpisë Qendrore të Ushtrisë u shfaqën personalitete të rëndësishme të vendit që shtrënguan duart dhe ngushëlluan familjarët e Kryekomisarit.  Në ceremoninë e homazheve u vu re prania e Kryeministrit Berisha, Kryeparlamentares Jozefina Topalli si dhe kreut të opozitës Edi Rama që shoqërohej nga një grup deputetësh socialistë.