Gjirokastër, merr flakë kabina elektrike

466
Kabina elektrike e fshatit Valare në Gjirokastër është përfshirë nga flakët mëngjesin e sotëm. Ndonëse shërbimi zjarrfikësja mbërriti, kabina ishte djegur pothuajse totalisht.
Shkaqet e zjarrit nuk dihen ende. Ndërsa mësohet se kjo është hera e dytë brenda këtij viti që kjo kabinë digjet.
Deri në zëvendësimin e pajisjeve brenda saj, banorët e fshatit dhe zona e Lunxhit do të jenë pa energji elektrike.
Sigal