Elez Biberaj: Lamtumire Rudina Dervishi!

12
RIP
Lamtumire Rudina Dervishi!
Thellesisht i pikelluar nga humbja e parakoheshme e koleges se dashur dhe bashkepunetores se ngushte, Rudina Dervishi. U prehte ne paqe.
Sigal