Ekzekutimi i Kasmit, Krimet e Rënda lënë në burg ish-komandon grek dhe 4 shqiptarët

548
Gjykata e Krimeve të rënda ka rikonfirmuar masën e arrestimit me burg për pesë personat e arrestuar të dyshuar për vrasjen e Devi Kasmit më 29 janar 2019.
Do të lihen në burg deri në përfundim të hetimeve, Efthimio Efthimius, Mario Meshini, Elton Halipaj, Elton Hoxhallari, Malvin Dinellari.
Prokuroria e Tiranës ka provuar se këta persona kishin krijuar një grup të struktura kriminal.
Sigal