E rëndë në Korçë, gjendet një person i pajetë në mes të rrugës

95

Gjendet një person i pajetë në unazë të qytetit të Korçës.

Në vendngjarje ndodhet policia dhe ambulanca.

Personi i gjetur pa jetë është Ll. Kuqali, 65 vjeç.

Akoma nuk dihen shkaqet e ngjarjes, por sipas informacioneve paraprake dyshohet për vdekje natyrale, infarkt në zemër.