Kaosi në Tiranë/ Ja kur hapet Bulevardi ‘Zogu i Parë’

81

Trafiku, bashkëjetesa në komunitet, furnizimi me ujë, shkollat dhe situata e tyre gjatë pandemisë, por edhe mbipopullimi dhe betonizimi i Tiranës; janë vetëm disa nga problematikat kryesore sot në kryeqytet.

“Jemi shumë afër afateve të përfundimit të tyre. Dua t’u kujtoj se janë të gjitha punë që duheshin bërë. Po bëhet një punë në 6 muaj që kërkon 2 vjet. Jemi shumë afër, përpara fundit të tetorit dhe fillimit të nëntorit Bulevardi ‘Zogu i Parë’ do të hapet.