I ndruam ditët e Ramazanit me ditët e Dvoranit!

354
Sigal

Ardian Dvorani i ka mbaruar mandati prej 6 vite, por ai vijon të mbajë detyrën në Gjykatën e Lartë dhe Këshillin e Emërimeve në Drejtësi.Qëndrimit të çuditshëm në detyrë ju shtua sot dhe një vendim absurd i Këshillit të Lartë Gjyqësor që vendosi të pyes ekspertët e huaj nëse  është apo jo shkelje rasti Dvorani.Gazetari Ylli Dylgjeri ka ironizuar këtë fakt.”I ndruam ditët e Ramazanit me ditët e Dvoranit!”-,shkruan ai në një reagim në rrjete sociale.