Marjeta Zaçe: Ndeshja e rrallë me ekipin hungarez “Cepel”

625
Kush ishte e veçanta e Kushtrimit si njeri?
Kushtrimi rridhte nga një familje patriotike dhe e pasur si nga nëna dhe babai. Dihet qëndrimi i sistemit ndaj familjeve të pasura dhe biografisë së tyre. Babai i tij ishte nga fisi i dëgjuar dhe i respektuar Zaçaj nga Vasjari, i cili ishte arsimuar në Itali për ekonomi-financë. Ishte i kulturuar dhe një person që gëzonte respekt ne rrethin shoqëror.
  • A ka pasur përplasje për të shkuar jashtë, për çështjen e biografisë?
  • Cilët janë fëmijët tuaj dhe si është ndjerë Kushtrimi me lindjen e tyre. Për kë është gëzuar më shumë?
  • A është marrë Kushtrimi me fëmijët?
  • Ndeshje të veçanta
për më tepër lexoni Gazetën Telegraf