Kokëfortësia e Berishës ndaj mesazheve të Klinton më 1994-n, ftohja e ikja nga pushteti

565
Sigal

Vizita urgjente e Shiferit në Tiranë, debati me Berishën e pasojat në librin ‘Ambasadori  i VOA’, i Xhevdet Shehut

 Kokëfortësia e Sali Berishës ndaj mesazheve të Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Klinton, sjellë me urgjencë në fund- gushtin e vitit 1994 në Tiranë nga Riçard Shifter, i kushtoi jo pak qeverisjes së djathtë e vendit, që u përball shumë shpejt me piramidat dhe trazirat e vitit 1997…

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf