VIDEO/ Vjen reagimi papritur i NASAs, ja çfarë thotë për Planetin X

357
Planeti i humbur, i njohur si Nibiru ose Planet X, do të bëhet i dukshëm këtë të shtunë para se të na shkatërrojë, sipas teorive konspirative.
Pjesët e Biblës mbështesin pohimet se fundi i botës mund të vijë të shtunën, nga një fragment në kapitullin Luka.
Numëruesit e krishterë pretendojnë se një citim nga kapitulli përputhet me datën e eklipsit diellor, Uragani Harvey dhe përmbytja e Teksasit.
Data 23 shtator u gjet gjithashtu duke përdorur kodet biblike dhe piramidat egjiptiane.
Por agjencia hapësinore NASA e ka përshkruar këtë fenomen si një mashtrim interneti, duke hedhur poshtë plotësisht të gjitha thashethemet.
Ata thanë: “Nëse Nibiru ose Planet X ishin të vërteta dhe u drejtuan për një takim me Tokën, astronomët do ta kishin ndjekur atë për dekadën e fundit dhe do të ishte e dukshme deri tani me sy të lirë.
“Eris është e vërtetë, por është një planet xhuxh i ngjashëm me Plutonin që do të mbetet në sistemin e jashtëm diellor “.