VIDEO/ Në brendësi të burgut më të dhunshëm në SHBA, trupa të gjakosur të shtrirë në tokë

681
Këto pamje filmike janë marrë nga ambientet e brendshme të burgut më të dhunshëm në SHBA, që ndodhet në Karolinën e Jugut. Që prej vitit 1993 konsiderohet si burgu me numrin më të lartë të të vrarëve pas sherreve të përgjakshme.
Së fundmi në këtë burg, 7 persona kanë humbur jetën ndërsa 17 të tjerë janë plagosur pas një serie sherresh që zgjatën 8 orë.
Një i burgosur ka filmuar korridorin dhe qelitë e burgut ku duken trupa të shtirë të gjakosur në tokë.
Sigal