Tritan Shehu: Fitorja e “Kolicionit te djathte”, nje eveniment i rendesishem per Italine, Europen dhe vendin tone

58
Sigal

Fitorja e “Kolicionit te djathte”, nje eveniment i rendesishem per Italine, Europen dhe vendin tone
Tashme qe qartesisht eshte konfiguruar kjo fitore, Italia duhet uruar!
Urimet me te mira Melonit si Kryeministre e ardheshme dhe “ Fratelli d’Italia”
Urimet me te mira Berlusconit e Salvinit me “Forza Italia” dhe “Lega”.
Nje ndryshim ky shume i rendesishem pozitiv jo vetem per ate vend, partner i yne strategjik, por per shume me gjere.
Shume i rendesishem ky ndryshim edhe per Rajonin tone ku interesi e roli i Italise mike per stabilitetin, rrugen tone Perendimore e integrimin europian, do te marre nje forcim e ritje te konsiderueshme.
Elemente keto te perputhshem me aspiratat tona jetike.
Dhe nje here urimet me te mira Qeverise se re te Italise e personalisht Melonit!