Tornado godet Udinen gjatë një stuhie të dhunshme

288
Sigal

Shfaqen imazhe të reja mbi motin e keq që goditi Udine, ku duket se një tornado preku tokën gjatë një stuhie të dhunshme.

Të enjten më 8 gusht, qyteti i Udine u godit nga një stuhi e dhunshme, me breshër, erëra të forta dhe shumë vetëtima.

Rezultatet e kësaj stuhie ishin përmbytja, ndërprerjet dhe avaritë në rrugë.

Tornado preku në veçanti fshatrat e Felettano di Tricesimo, siç tregohet nga videot dhe fotot e siguruara. Shumë elemente konfirmojnë dyshimet se kemi pas të bëjmë me një tornado duke parë pemë të shkulura e të ngulura në mure, dëme të tilla shkaktohen ekskluzivisht nga ngjarjet e tornados.