Të shtënat me armë nga persona të maskuar drejt autobuzit me nxënës, reagon kryetari i Komunës së Deçanit

201
Sigal

Kryetari i Deçanit Bashkim Ramosaj ka konfirmuar se tre persona janë vrarë sonte pas gjuajtjes me armë zjarri ndaj autobusit që po barte nxënësit.

Ramosaj tha se autobusi po barte nxënësit nga Gjakova për në Deçan. Ai tregoi se dy nxënësit janë rreth 15-16 vjeç dhe janë nga fshati Gllogjan. “Shoferi ka vdekur në vend derisa dy prej nxënësve kanë ndërruar jetë në spital”, tha Ramosaj.