Sigal

Ushtria e Tajvanit zhvilloi manovra për të treguar aftësitë për të mbrojtur vendin nga kërcënimet kineze. Në manovrat me tanke, raketa të montura mbi automjete.

Per me teper ndiqni videon

Tajvani kryen manovra ushtarake

Ushtria e Tajvanit zhvilloi manovra për të treguar aftësitë për të mbrojtur vendin nga kërcënimet kineze. Në manovrat me tanke, raketa të montura mbi automjete dhe helikopterë u përdoren municione luftarake të vërteta dhe jo provë.

Publiée par VOA – Zëri i Amerikës sur Jeudi 17 janvier 2019