ISIS, video kërcënuese për kancelaren Merkel

492
Shtetit Islamik (ISIS) kërcënon kancelaren gjermane Angela Merkel. Militantët kanë publikuar një video në internet, në gjuhën gjermane, ku njoftojnë për sulme terroriste në Gjermani dhe Austri. Kërcënimi personal për Merkel, sipas militantëve, është në shenjë hakmarrjeje për gjakun e derdhur të myslimanëve në Afganistan. Video është e gjatë 5 minuta dhe në të u bëhet thirrje myslimanëve në mbarë Evropën që të bashkohen dhe të nisin xhihadin në Gjermani e Austri, duke vrarë të pafetë kudo ndodhen, madje edhe në shtëpitë e tyre, bën të ditur “Die Welt”.
Sigal