Sot ​mbahet seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës

1333
Sot do të mbahet seanca e parë e Legjislaturës së Gjashtë të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Zyra për informim e Kuvendit të Kosovës ka bere te ditur se janë ftuar deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës për pjesëmarrje në seancën konstituive të Legjislaturës VI, e cila do të mbahet sot. 

Seanca do të fillojë me formimi i Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve. 

Pas betimit të deputetëve, pritet te zgjedhet kryetari dhe nënkryetarët e Kuvendit.

Rendi i ditës
1. Formimi i Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve,
2. Dhënia e betimit të deputetëve,
3. Zgjedhja e Kryetarit të Kuvendit dhe e nënkryetarëve të Kuvendit.
Sigal