SHBA, një seri shpërthimesh dhe pastaj tym, godina shembet në pak sekonda (Video)

646
Janë nevojitur disa kallëp eksplozivi që Ashbel Smith Hall, një godinë e Universitetit të Texasit, në Austin, të rrafshohej plotësisht.
Pas disa shpërthimesh të kontrolluara, pallati është shembur plotësisht, duke shkaktuar tym dhe pluhur përreth zonës.
Në vend të tij do të ndërtohet një qendër moderne me më shumë kate.
Sigal