Respekte dhe mirënjohje Greqisë…! Në operacionin e shpëtimit të tërmetit vdekjeprurës

832
Sigal

Respekte dhe mirënjohje Greqisë…!

Në operacionin e shpëtimit të tërmetit vdekjeprurës në Shqipëri, të dy ekipet e EMAK, përkatësisht 26 zjarrfikësit që formojnë ekipin selektiv të Brigadës së Zjarrfikësve të stërvitur në operacione speciale, janë nisur per ne vendin tone. Respekte fje mirnjohje.