Presidenti Donald Trump përgëzon Judical Watch që goditi Sorosin

613
Sigal

Presidenti Trump përgëzon Judical Watch dhe në veçanti Presidentin e tij Tim Fitton për zbulimin e mega skandalit me dokumente fallco të depozituar në gjykaten e Deptartamentit të  Drejtesisë dhe FBI…

Përgezimin e tij kreu i Shtëpisë së bardhë e ka bërë nëpërmjet një shënimi në Twiter.

Kujtojme se JW zbuloi edhe është nën hetim te skadalit të DASH lidhur me financimin që departamenti nëpermjet SOROS ka bërë për reformën në Drejtesi në Shqipëri.