Njerëzit besojnë se Kylie Jenner e ka fëmijën me truprojën dhe kanë prova

648
Kur djali i Kylie erdhi në jetë, interneti filloi me aludimet e veta se babai i vërtetë ishte Tyga, ish i dashuri i Kylie-t. Madje ai kërkoi dhe një test atësie, që iu mohua pa shumë fjalë.
Tani, njerëzit janë të bindur se Kylie e ka fëmijën me truprojën dhe ngjashmëritë janë të dukshme, të themi të drejtën.
Ky është Tim Chung, truproja e pjesëtares së klanit Kardashian, një bukurosh që fare mirë mund të ishte bërë model. Si mendoni ju ngjan i vogli Storm me Tim?
Sigal

-640-0-5aec0cb72ea2f

-640-0-5aec0c9fe7769

-640-0-5aec0c9ceffff

-640-0-5aec0c9e31052

-640-0-5aec0c9f3ade4

-640-0-5aec0cceee17d