Misteri i shtyllave metalike / Një tjetër monolit shfaqet në këtë vend..

241
Sigal

Një monolit misterioz është shfaqur në një mal në Zelandën e Re.

Është i fundit në një seri obelisqesh të ngjashëm metalikë që janë shfaqur me frikë në të gjithë botën, në mënyrë misterioze.

Parku Adventure Christchurch në Port Hills pranë Canterbury në ishullin Jug të Zelandës së Re postoi të dielën në media sociale një foto të monolitit që u shfaq në një copë toke me bar.

‘A e di dikush se çfarë është kjo ose nga ka ardhur? Sepse ne vërtet nuk ja kemi idenë …. ‘, shkruajti parku.

Shtyllat metalike të kujtojnë serinë e trillimeve shkencore Space Odyssey nga autori Arthur C. Clarke në të cilën tre monolite të tilla, të ndërtuara nga jashtëtokësorë për të nxitur jetë inteligjente, zbulohen në të gjithë sistemin diellor.

Struktura të ngjashme janë shfaqur në të gjithë botën javët e fundit, duke ngjallur kuriozitet dhe frikë.