Merr fund misteri i Trekëndëshit të Bermudës, zbulohet arsyeja e zhdukjeve

506
Trekëndëshi i Bermudës prej vitesh vazhdon të jetë një nga misteret më të mëdha të njerëzimit. Kjo zonë ka gëlltitur 300 anieje, flota me avionë luftarak dhe aeroplanë. Rrënojat ende nuk janë gjetur. Askush nuk e di pse saktësisht zhduket çdo gjë që kalon në këtë zonë. Por një teori e publikuar së fundmi tregon se shkak për këtë mund të jenë bërë valët e mëdha dhe të çuditshme të cilat kanë gëlltitur gjithçka që u ka dalë para. Kjo gjë është treguar edhe në një dokumentar, i cili ka tentuar të zbulojë misterin e këtij trekëndëshi. Pamjet e këtij dokumentari tregojnë çdo gjë që është zhdukur deri tani në këtë zonë dhe si përfundim i vetmi shpjegim që argumenton gjithçka janë valët që arrijnë madhësinë e ciklopit. Arsyeja pse krijohen nuk është zbuluar ende.
Sigal