Merkeli në ‘krizë’ si Greqia, shihet që pa gdhirë në punë

286
Që pa gdhirë është fotografuar kancelarja gjermane Merkel teksa shkonte në zyrën e saj,ajo duket në krizë s Greqia. Duket se situata e vështirë mes Europës dhe Greqisë e ka bërë të “vuaj” më tepër nga të gjithë të prekurit kancelaren pasi ajo shihet mjaft e shqetësuar në rrugën për të gjetur një zgjidhje. 
Për të mësuar më tepër rreth kësaj situate mjafton të shihni me vëmëndje fotot e publikuara në disa rrjete sociale 
Sigal