Mbetet i mbyllur kufiri SHBA-Kanada edhe pas 21 qershorit

296
Sigal

Për të gjithë trafikun që nuk është i nevojshëm është shtyrë përtej datës 21 qershor hapja e kufirit mes Kanadasë dhe SHBA.

Kanada dhe Shtetet e Bashkuara po negociojnë për vazhdimin e kufizimeve kufitare, por marrëveshja ende nuk është nënshkruar