Sigal

Një ngjarje aspak e këndshme ka ndodhur në kopshtin zoologjik të Dierenrijk në Holandë, ku 4 arinj kanë shqyer një ujk.

Siç shihet edhe nga VIDEO, arinjtë e kanë kapur ujkun dhe e tërheqin fort duke e lënë të ngordhur. Ndërkohë që dy ujq të tjerë përpiqen t’i vijnë në ndihmë mikut të tyre, por pa asnjë rezultat, pasi forca e ariut është shumë më e madhe.