Sigal

Autostradat dhe kryqëzimet në të gjithë izraelin u bllokuan të martën pasi mijëra gra bllokuan rrugët.

Ata janë ngritur për të kërkuar që qeveria të ndërmarrë veprime për t’i dhënë fund dhunës në rritje ndaj grave.

Greva filloi në Tel Aviv në orën 9.30, duke shkaktuar vonesa në punë shumë personave.

Ata qëndronin të shtrira në rrugë dhe ishin lyer me bojë të kuqe.

ImageImageImage