1. Pas kontrolleve të shumta të policisë në të gjithë vendin, 24 prostituta janë arrestuar në Itali.
Sigal

Karabinierët identifikuan 24 shtetase jo-italiane, midis moshës 20 dhe 40 vjeçe. 7 prej tyre ishin shqiptare.

Mediat lokale, bëjnë me dije se të gjitha kishin leje të rregullt qëndrimi dhe u ndaluan në zonë e Montale, Borghetto, San Lazzaro, Caorsana, Emilia Parmense dhe nëpërmjet Emilia Pavese.

16 nga gratë janë nga Rumania, shtatë me origjinë shqiptare dhe një polake. Ajo që ra në sy të autoriteteve italiane ishte se shumica e tyre ishin të diplomuara në universitet.