Ishin nisur për hiking, gjashtë persona bllokohen në malin e Jezercës,

242
Sigal

Gjashtë shtetas kosovarë kanë mbetur të bllokuar për disa orë në malin e Jezercës pranë zonës së Thethit. Ata janë shpëtuar nga një helicopter I Forcave Ajrore në bashkëpunim me Policinë e Shtetit. Një helikopter i Forcës Ajrore u angazhua në operacionin e kërkim shpëtimit në malin e Jezercës ku prej disa orësh ishin bllokuar 6 shtetas nga Kosovë. Operacioni nga ajri nisi rreth orës 19 dhe pak minuta më parë turistët u morën nga zona ku ishin bllokuar dhe u dërguan shëndoshë e mirë në Theth. Operacioni i Forcës Ajrore në bashkëpunim me Policinë e Shtetit përfundoi me sukses.