Indi, njihuni me Parkashi Tomar, ‘Gjyshja me pistoletë’

551
Një 80-vjeçare, qitëse-profesioniste, e cila ka fituar dhjetëra medalje nëpër gara, me gjithë moshën e thyer eshte e famshme në Indi dhe tani të gjithe e quajnë ‘Gjyshja me pistoletë’
Në një rrëfim për BBC, Parkashi Tomar thotë se e ka nisur këtë sport vetëm në moshën 60-vjeçare dhe është stërvitur fshehurazi, nga frika se mos e vinin në lojë për moshën që kishte.
Por tashmë ajo është një personazh i njohur edhe në media dhe vajzat e reja e shikojnë si burim frymëzimi.

Sigal