Harta që tregon lëvizjen e refugjatëve nëpër vendet e Europës

407
Kjo hartë tregon lëvizjen e refugjatëve nëpër vendet europiane. E krijuar në mënyrë specifike, harta tregon numrin e saktë të të gjithë azilkërkuesve nëpër vendet e Europës Navigimi në këtë hartë është mjaft i lehtë. Do të mjaftojë që të selektoni vendin që ju dëshironi të përzgjedhni në mënyrë që të keni informacione për refugjatët dhe duke klikuar mbi hartën e atij vendi, ju do ta shihni numrin e azilkërkuesve. Numri që ju paraqitet mbi hartë, është një tregues i njerëzve të cilët kanë arritur ose e kanë lënë vendin që nga viti 2012.
Sigal