Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

101
Sigal

Taylor Swift
Veshja: Roberto Cavalli

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Lizzo
Veshja: Dolce & Gabbana

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Doja Cat
Veshja: Versace

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Cardi B
Veshja: Gaurav Gupta Haute Couture

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Trevor Noah

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Camila Cabello
Veshja: PatBo

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Kim Petras dhe Sam Smith
Veshjet: Petras me Victor Costa; Sam Smith me Valentino

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Olivia Rodrigo

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Harry Styles

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Paris Hilton
Veshja: Celine

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Bebe Rexha
Veshja: Moschino

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Lourdes Leon
Veshja: Area

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Laverne Cox
Veshja: Kim Kassas Couture

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Charli D’Amelio
Veshja: Carolina Herrera

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Anitta
Veshja: Versace

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Heidi Klum

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq

Dwayne Johnson dhe Lauren Hashian

Grammy Awards 2023: Ç’veshën yjet në tapetin e kuq