“E diela e Lotëve”, Papa Francesco mban meshën në nder të viktimave

49

Papa Francesco këtë të dielë ka mbajtur meshën në nderim të viktimave të shkaktuara nga koronavirusi. Papa e ka quajtur 29 marsin “E diela e Loteve”, dhe ka zhvilluar meshën në nderim të 889 viktimave që humbën jetën një ditë më parë në Itali, ku numri i viktimave ka arritur mbi 10.000 vdekje.

Papa Francesko përpos lutjeve, ka theksuar faktin se sipas të dhënave zyrtare, fatmirësisht ka më pak të infektuar si dhe shumë përsona të tjerë janë shëruar.

“Unë mendoj dhe lutem  për kaq shumë njerëz që qajnë, njerëz të izoluar, në karantinë, të moshuarit, të shtruar në spital, njerëzit në kujdesin intensiv, prindërit që nuk kanë se çfarë ti japin për të ngrënë fëmijëve të tyre”, u shpreh Papa Francesko