Avioni me shqiptarë bën ulje emergjente sapo niset, pasagjerëve u bie të fikët pas tmerrit që përjetuan në ajër

169
Sigal

Një avion që u nis sot me linjën Prishtinë-Shtutgart u kthye në pistë pas 30 minutave që u ngrit në ajër.

Mësohet se avioni kishte një defekt teknik dhe ka bërë uljen e menjëhershme.

Sipas dëshmive, disa pasagjerëve brenda në avion i kishte rënë të fikët nga tmerri që përjetuan.