Angelina Jolie e mahnitshme në të zeza

398
Njëra ndër aktoret më të suksesshme dhe të pëlqyera në botë, Angelina Jolie ka mahnitur publikun kur është shfaqur në ceremoninë e çmimeve Golden Globe të dielën.
Së bashku me të ishin edhe dy vajzat e saj, Shiloh 11 vjeçare dhe Zahara 13 vjeçare.
Edhe vajzat e saj ishin të veshura në të zeza, ashtu si shumica e pjesëmarrësve në atë mbrëmje.