Ahmeti sot do të takohet me Ambasadorin Amerikan dhe Evropian

433
Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sot do të takojë Ambasadorin Amerikan Xhes Bejli dhe Ambasadorin Evropian Aivo Orav. Takimi do të mbahet në Ambasadën Amerikane në Shkup me fillim në ora 13:00 dhe pritet që Ahmeti dhe Ambasadorët Amerikan dhe Evropian të flasin për zbatimin e marrëveshjes së 2 qershorit.
Sigal