Zhevdet Zekaj: Faleminderit President! Ajo krahinë ka nevojë për vlerësime morale!

173
Muntaz Dhrami meriton më shumë se aq! Por edhe arkitekti Petrit Kadri Hazbiu( Dauti) meritonte një vlerësim!
Dekorime të merituara!
Rroftë populli i Drashovicës dhe Lumit Të Vlorës,
Lavdi heronjve të Luftës së Vlorës,
I përjetshëm kujtimi i Heronjve dhe dëshmorëve të Atdheut!
Dekoratat e dhëna për figurat e spikatura të krahinës së Lumit të Vlorës nga Presidenti janë:
Zaçe Xhelos (Pas vdekjes) “Dekorata e Artë e Shqiponjës”
Bajram Qamilit (Pas vdekjes) “Dekorata e Artë e Shqiponjës”
Azem Sulos (Pas vdekjes) “Dekorata e Artë e Shqiponjës”
Ali Metushit (Pas vdekjes) “Dekorata e Artë e Shqiponjës”
Qazim Koculit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Çaush Tafilit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Zyber Musait (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Demir Mystehakut (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Çaush Mehmetit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Mehmet Fegës (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Mane Aliut (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Selman Hysenit (Gjondeda) (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Fejzo Tafilit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Bajram Mehmetit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Hysni Fallanit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Hakim Hysenit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Isuf Rustemit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Mehmet Musait (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Fejzo Islamit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Sherif cenajt (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Muhamet Bedinit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Mato Hasanit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Halim Rakipit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Gani Iliazit (Pas vdekjes) Titullin “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Sulo Hoxhës (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Todi Anastasit (lubonjari) (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Toli Kitës (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Rubie Hosit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Miserdhe Rexhepit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Mehmet Selimit (Pas vdekjes) “Dekorata e Artë e Shqiponjës”
Rrapo Çelos (Pas vdekjes) “Dekorata e Artë e Shqiponjës”
Hasan Hysos (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Hodo Zeqirit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Rexhep Sulejmanit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut”
Birbil Sinanit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Çoban Nuredinit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Selim Sulejmanit (Pas vdekjes) Titulli “Kalorës i Urdhrit të Flamurit”
Z. Mumtas Dhrami Dekorata “Nderi i Kombi