Zëri i Amerikës transmeton live protestës e opozitës

196

Opozita proteston këtë të hënë në kuazën për zgjdhje të lira, qeveri tranzitore pa Edi Ramën kryeministër. Kjo është protesta e pestë Kombëtare e opozitës dhe VOA si herët e tjera, edhe sot po transmeton live protestën. Simbolika e këtij marshimi proteste janë institucionet e kapura nga krimi- Parlamenti dhe Qeveria, si dhe institucionet që janë vegla të dhunës barbare policore mbi qytetarët dhe liritë e të drejta e tyre.

https://www.facebook.com/zeriamerikes/videos/878978779104908/?t=2