Zbardhet dëshmia e dy të miturave në Durrës: Komshiu na ngacmonte me fjalë

87
PEDOPORNOGRAFIA: TELEFONO ARCOBALENO, CRESCE IN EUROPA - Oltre 36.000 bambini sono stati scambiati in internet 20 miliardi di volte per alimentare il turpe mercato della pedofilia on line. Il 42% ha meno di 7 anni e il 77% meno di 9 anni. Sono i dati sulla pedopornografia sul web che emergono dal 13/mo rapporto dell'Osservatorio internazionale di Telefono Arcobaleno, resi noti alla vigilia della giornata Europea per la sicurezza in rete. ''La pedofilia on line - afferma il presidente e fondatore dell'organizzazione, Giovanni Arena - e' un mercato che non conosce crisi e formalmente illegale ma di fatto libera, i clienti restano pressoche' impuniti per la lentezza dei processi e le giovani vittime rimangono stritolate tra i meccanismi farraginosi di una giustizia che fatica a dare risposte''. ANSA/FILIPPO VENEZIA / KLD

Zbardhet dëshmia e dy vajzave të mitura në Durrës që u ngacmuan nga një 56-vjeçar.

Mësohet se dy kushërirat kanë deklaruar se komshiu 56-vjeçari i ngacmonte me fjalë kur i haste në rrugë.

Po kështu vajzat kanë treguar se i ka ngacmuar edhe njëherë tjetër, kur ndodheshin të dyja para shtëpisë.

Ndërkohë, 56-vjeçari ka mohuar akuzat, ndërsa ka deklaruar në polici se nuk ka patur si qëllim t’i ngacmonte ato.

Ditën e sotme policia e Durrësit ka arrestuar 56-vjeçarin me iniciale R.S, i cili akuzohet se ka kryer veprime të turpshme ndaj dy vajzave të mitura, 9 dhe 13-vjeçe.

Denoncimin në polici e kanë bërë prindërit e dy të miturave. Ata kanë pohuar para efektivëve se vajzat janë ngacmuar, por 56-vjeçari nuk ka kryer marrëdhënie me to.