Ylli Manjani: Injoroni urdhërat me frymë-nxjerrje të sëmurë!

507
Kujdes!
Ky kujton se me terrorin e arrestimeve do ti rregullohet frymëmarrja?!
Pisk e ka deri sa ta mësojë se të keqen nuk e ka te frymëmarrja, por tek frymë-nxjerrja.
Ndërkohë, gjykatësit e Prokurorët në Kukës e kudo, bëjnë mirë të jenë pjesë e frymës popullore dhe jo halleve të frymës së qelbur të KryeRilndasit!
Palo Rilindasi, më mirë! Se nuk kemi dëgjuar Rilindas që rri në këmbë me forca speciale!
Ju kujtoj se policia e ka të ndaluar të bëjë terror nëpër banesat e njërëzve. Edhe kur zbaton vendimet e arresteve nuk ë bën dot pas orës 20:00 dhe para orës 7:00.
Të paktën zbatoni ligjin! Injoroni urdhërat me frymë-nxjerrje të sëmurë!
Sigal