Sigal

Maksim Hodaj, 46 vjec, banues në Vlorë u arrestua sot nga policia

Rezulton i dënuar me 18 vjet burg dhe i kishin mbetur për të kryer edhe 9 vite.

Ai ishte dënuar me akuzën e vrasjes.

Ngjarja ka ndodhur në vitin 2009 në fshatin Armen ku ky shtetas kishte vrarë gruan e tij.