VIDEO/Denoncimi, 700 milionë lekë për “stola inteligjent”, qytetarët jetojnë me ujë dhe sheqer

374
Sigal

Bashkia e Vlorës tenderoi 25 mijë euro për “stola inteligjent” në bregdet, por që ato sot kanë dalë jashtë përdorimit.Megjithse fondi total arriti në 700 milionë lekë me gjithë mirëmbajtjen.Këto para I mori deti.Nësë do ishin treguar me pak të babëzitur, sot me këto para do ushqeheshin njerezit e vrarfër që flenë dhe qëndrojnë me ditë të tëra me ujë dhe sheqer.

Një nga rastet që e vërteton këtë është dhe rasti i kësaj të moshuare , e cila në deklaratën e saj duket të jetë e vendosur të thyej rregullat që e ndalojnë të dalë jashtë shtëpisë pasi nuk ka me se të ushqehet.Ajo shprehet se nuk ka marr pensionin dhe ka dy ditë që mban shpirtin me ujë me sheqer.Asnjë ndihmë nuk i është dhënë nga bashkia e Vlorës edhe pas kërkesës të bërë.Ndër të tjera shprehet se zgjidhje e vetme që i ka mbetur ndërsa apelon për ndihmë është të lyp.

Ja denoncimi  i një të moshuare nga Vlora: