Vajza e re përjeton tmerr në Sarandë, bie në gropën e ashensorit

503
Sigal

Një vajzë e rë në moshë ka përjetuar tmerr këtë të dielë në qytetin e Sarandës, pasi aksidentalisht ka rënë në hapësirën e pallatit që është e dedikuar për lëvizjen e ashensorit.

Për nxjerrjen e saj është dashur ndërhyrja e zjarrfikësve të cilët kanë arritur ta lirojnë të renë nga tmerri. Vajza, e paidentifikuar në emër, është përcjellë më pas në spitalin e Sarandës dhe fatmirësisht nuk ka pësuar dëmtime që mund t’i rrezikojnë jetën