U raportua për krisma, çfarë ndodhi në të vërtetë në Gjirokastër

63

Në fillim u raportua për krisma armësh dhe një person i plagosur.

Por më pas doli se ishte një aksident, në fshatin Valare të Gjirokastrës.

Për pasojë një shofer pasi ka shtypur një lopë dhe ka mbetur vetë i plagosur.

Fillimisht u u raportua se në këtë fshat ishin regjistruar të shtëna me armë, ndërsa ngjarja është krejt ndryshe.

Personi i plagosur, identiteti i të cilit nuk dihet, është transportuar për në spital aktualisht.