Tre alpinistë bllokohen në Valbonë, ngatërruan rrugën dhe u shkëputën nga grupi tjetër, dyshohet se njëri prej tyre…

110
Sigal

Tre alpinistë janë bllokuar në Valbonë ditën e sotme. Sipas informacioneve të siguruara paraprakisht, mësohet se tre alpinistët kanë humbur rrugën gjatë udhëtimit të tyre duke u ndarë nga grupi tjetër i turistëve.

Deri më tani dyshohet se njëri prej alpinistëve të bllokuar, është plagosur.