Tirana nesër pa drita, ja zonat dhe oraret kur do të stakohet energjia elektrike

78

Disa zona në Tiranë do të mbeten nesër pa energji elektrike, për disa orë, si pasojë e punimeve në rrjet.

OSHEE bën me dije se ndërprerja e energjisë elektrike do të jetë për shkak të punimeve të planifikuara në një nga kabinat e NST Rajonal.

Pa energji elektrike do të mbesin, nga ora 09:00-10:00, pjesërisht rruga “Pandi Dardha”, rruga “Tahir Sinani” prapa shkollës “Ahmet Gashi”.

Po ashtu, nga ora 12:00-13:00, energjia do të shkëputet edhe në rrugën “Pandi Dardha”.

Njoftimi i plotë:

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, 2 korrik

Për shkak të punimeve të planifikuara në një nga kabinat e NST Rajonal, në datën 2 korrik do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë

09:00-10:00

Pjesërisht rruga “Pandi Dardha”, rruga “Tahir Sinani” prapa shkollës “Ahmet Gashi”

12:00-13:00

rruga “Pandi Dardha”