TIA njofton për 10 fluturimet e nesërme nga Rinasi

178

Ditën e nesërme do të kryhen 10 fluturime nga aeroporti i Rinasit “Nënë Tereza”.

Tirana International Airport ka njoftuar qytetarët për udhëtimet e nesërme të cilat do të jenë vajtje-ardhje në 10 qytetet të Shqipërisë.

Gjithashtu iu bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀

Thekson se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀

Njoftimi:

10 Fluturimet e konfirmuara 27.06.2020⠀⠀
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e shtunë janë:⠀⠀
⠀⠀
Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Vjenë dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim
Pegasus – Tiranë -Stamboll dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Londer (Luton) dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀
⠀⠀
Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀⠀
⠀⠀
Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀⠀⠀
⠀⠀
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
⠀⠀
Tirana International Airport⠀⠀